Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rruga e Kavajës 94, Tiranë, Albania
0675517452   -   +355674154434

Ky dyqan eshte dega e B & H foto video New York. Cmimet tona nuk ndryshojne me cmimet e kesaj kompanie Amerikane , si dhe garancia eshte e njejte me qendren tone ne Amerike. Ju mirepresim. Vendodhja jone eshte mes spitalit gjerman dhe ambulances numer 9.

PAISJET PROFESIONALE

-Paisje per shtypin ose per mjetet televizive ose degjuese, kamera te te gjitha llojeve(kamera filmi dhe elektronike)

-Aparate per transmetimin, incizimin ose riprodhimin e zerit ose te imazhit(magnetofon edhe video regjistrues dhe video riprodhues, mikrofone, konsole per perzierje, bokse zeri)

-Paisje ndricuese (Prozhektore,konvertues,mbajtese trekembeshe).

 

Njoftojme qe kur behet furnizimi ne USA dyqani eshte i mbyllur.

 PER TE NA KONTAKTUAR NEPERMJET WHATSAPP : 0675517452

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment