Agjent Marketingu Italisht Tirane


Isource kerkon te punesoje per kompanite me te cilat bashkepunon, 60 Agjente Marketingu online per fushen e tregut finanziar ne gjuhen Italiane .Është e nevojshme qe te interesuarit te kene aftesite e meposhtme:Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës italiane

• Aftesi dhe lehtësi për të punuar në grup

• Këmbëngulje dhe ambicje për të arritur rezultatet e dëshiruara

• Shkathtësi ne shitjes dhe komunikim

• Eksperienca te meperparshme ne kete fushe do te perbejne nje avantazh por jo domosdoshmeriNe ofrojme:

• Rroga mujore 60.000 ALL dhe mesatarja mujore 100.000 ALL me arritjen e objektivave (te cilet jane te matshem dhe te thjeshte per tu arritur)

• Orari i punës me kohë të plotë, nga e hëna në të premte (fundjava gjithmone pushim)

Bonuse motivuese ditore/javore/mujore

• Trajnim i vazhdueshëm për të ndihmuar në arritjen e objektivave

Mundesi te pafundme per tu rritur profesionalishtNa kontaktoni menjehere ne :

Nr tel: +355 69 70 45 045

Email: hr@i-source.al

Adresa: Rruga e Elbasanit, pallati 2G, siper Intesa Sanpaolo, kati i III

 


Kategoria Punë
Data e publikimit 26 Prill 2018 - 16:32
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail