Kërkojmë të punësojmë 4 punëtorë ndërtimi


Jemi një kompani ndërtimi dhe kërkojmë të punësojmë 4 punëtorë ndërtimi.

Ofrojmë pagesë e kënaqshme dhe transporti mundësohet nga ana e Kompanisë.

Të interesuarit të kontaktojnë në nr. e celularit. 067 600 0295 ose në adresën e email elonaaketa@gmail.com
Kategoria Punë
Data e publikimit 07 Prill 2021 - 20:55
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail