Kërkojmë të punësojmë një gazetar/e WEB-i në versionin online


Gazeta “SOT” kërkon të punësojë një gazetar/e web-i për versionin online në portalin "SotNews" .

Kandidatët e interesuar duhet të kenë mbaruar Fakultetin e Gazetarisë dhe të kenë eksperiencë të mëparshme.

Ofrojmë kushte të mira pune dhe transporti mundësohet nga ana e Kompanisë.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: elonaaketa@gmail.com ose në nr e telefonit 0676000295.
Kategoria Punë
Data e publikimit 29 Prill 2021 - 16:03
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail