Thermo Swiss është fabrika më e re e prodhimit të polisterolit në Shqipëri. Si rrjedhojë e rritjes së saj të vazhdueshme,

ThermoSwiss kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit.Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Financiere.Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet: 

  • Të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik.

  • Të ketë minimumi 3 vjet eksperiencë pune.

  • Të zotërojë programin Kontabiliteti Alpha.

  • Mosha e preferuar 25-35vjec.


Si të aplikoni:Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,

duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën : hr@thermoswiss.eu

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, ThermoSwiss,

vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.