Online Marketing Connections, kerkon Agjente financiar


Online Marketing Connections,shpall pozicione te lira per Agjente ne gjuhen ItalianeCfare kerkohen :

- Italishtja mbi nivelin mesatar

- Eksperience ne Call Center


- Disponibilitet FullTime

- Perkushtim ne pune

- Aftesi te mira komunikimi


Cfare ofrohen :

- Pagesa nder me te lartat ne treg

- Ambjente komode

- Bonuse motivuese ditore,javore dhe mujore


- Kontrate sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit

- Vleresim ne baze te performances
Te interesuarit te kontaktojne (dergojne CV) ne adresen e poshteshenuar:

Email :onlinemarketingconnections@gmail.com


Adresa:

Poshte kryqezimit 21 Dhjetori, Tregu 100 Vitrinat, tek Poligoni ne katin e 2-te.


 
 


Kategoria Punë
Data e publikimit 26 Prill 2018 - 16:42
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail