Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Art dhe qendisje DMC

Rruga Myslym Shyri
0698740029

Make your choice ?
Doni të bëni një dhuratë të veçantë? Ndaj me ne një ide,gjetje a fantazi dhe ne bëjmë diçka të papërsëritshme.Dhurata të personalizuara sipas shijes tuaj,arte,kreativitet,unike.

I gjeni vetëm në dyqanin të gjitha  artikujt që shërbejnë për qendisje, realizojmë cdo porosi të klienteve.Punime me dorë të gjitha t ë personalizuar sipas dëshirave të klientëve. Ne e bëjm realitet iden tuaj,punojmë për të bukurën.

Dyqani gjendet në hyrje të tregut cam rruga Myslym Shyri .

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment