Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Parfumeri
1
Rrjeti i dyqaneve ofron parfume të rralla me traditë mbi 200 vjeçare, tualeteri, sapune, shampoo dhe kremra trupi, trajtime flokësh dhe fytyre.
Rruga: Myslym Shyri
2
Parfume, kremra, makeup
Rruga: Pjeter Bogdani
3
Parfumeri 1996 ka qe ne vitin 1996 qe ofron ne tregun shqiptar te gjitha llojet e produkteve te estetikes dhe kujdesit personal.
Rruga Myslym Shyri
4
Parfumeri, Kozmetik
Bulevardi: Bajram Curri
5
CILESI DHE CMIME KONKURUESE
RRUGA MINE PEZA
6
TEK NE DO TE GJENI MARKAT ME TE NJOHURA NE TREG
BLV. BAJRAM CURRI
7
OFROJM MARKAT ME TE NJOHURA DHE CILESORE.
RRUGA E KAVAJES
8
MARKAT ME TE NJOHURA
RRUGA NIKOLLE KACORRI
9
MARKAT ME TE NJOHURA NE TREG
RRUGA FEDERIK SHIROKA
10
PARFUMERI.
VORE, MUÇAJ
11
PRODUKTE CILESORE DHE MARKA TE NJOHURA
RRUGA PJETER BOGDANI
12
PRODUKTE CILESORE DHE CMIME KONKURUESE NE TREG
RRUGA THEMISTOKLI GERMENJI
13
PRODUKTE CILESORE
RRUGA MINE PEZA
14
CILESI NE PRODUKTE
RRUGA MYSLYM SHYRI
15
PRODUKTE CILESORE
RRUGA MEDAR SHTYLLA
16
OFRON NJE GAME TE GJERE TE PRODUKTEVE TE PRODHUARA NE ITALI DHE ME CILESI KONKURRUESE.
RRUGA E KAVAJES
17
PARFUMERI
RRUGA MYSLYM SHYRI
18
PARFUMERI
RRUGA KAJO KARAFILI
19
MARKAT ME TE NJOHURA NE TREG
RRUGA ABDYL FRASHERI