Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Bulgarini Tirane

Rruga Myslym Shyri 10, Tirana 1001, Albania

BULGARINI eshte nje marke qe aplikon artin e kemishes duke ofruar qepjen e kemishave te cilesise se larte, te personalizuara dhe ne te gjitha masat. Cdo kemishe perfaqeson nje model unik dhe identifikohet nga qendisja e inicialeve te emrit dhe mbiemrit. Personalizimi i kemishes percaktohet sebashku me klientin i cili ka mundesine te shprehe kreativitetin dhe personalitetin e tij.

Klasi ka vetëm një emër Bulgarini

 

Adresa:

Rr.Myslym Shyri (Prane Vodafone)

Rr.Abdyl Frashëri (Perballe Vesa Center)

Qendra Toptani

+355693787298

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment