Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Ekipi i boksit Tirana -te rinjte

Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë, Albania
069 668 1688

Ofrojm pergatitjen e fazave fillestare dhe ne vazhdim ne boks per grup moshat 10-`18 vjec.Jemi ekip pjese i ekipit zinxhir te Sport Klub Tiranes dhe cdo sportist merr pjese ne garat kombetare,rajonale dhe nderkombetare si pjese e ekipit Tirana.Cdo sportist qe arrin ne nivele te larta kombetare perfaqeson ekipin kombetar te Shqiperise.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment