Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Julia Dental Studio

Rruga Teodor Keko, Unaze e re ,50 m nga "Artist Lounge"
0692825566

Miresevini ne Kliniken Tone

Ne ofrojme te gjitha sherbimet per ju duke filluar nga sherbimet stomatologjike, estetike deri ne kirurgji OMF. Gjithmone duke u bazuar tek nje staf me vite eksperience klinika jone eshte zgjidhja me e mire per ju. Ju mirepresim.

Julia Studio Dental eshte nje klinike dhe laborator dentar qe operon prej disa vitesh ne Tirane.
Me nje eksperience te kenaqshme dhe me nje staf profesionistesh cdo gje nisi me misionin per te vendosur standarte ne sektorin e stomatologjise ne Shqiperi. Shume shpejt produktet tona dhe sherbimet tona u njohen nga shume paciente te cilet kane pasur nevoje per sherbime profesionale dentare.

Jo vetem paciente shqiptar por dhe te huaj kane prekur dhe kane perfituar nga sherbimet tona duke zgjidhur ne menyre te perhershme gjithe problemet dentare.

 

Sherbim cilesor afatgjate, ambjente bashkekohore dhe nje staf shume te pergatitur profesionalisht qe ofron suport dhe trajnim te kujdeshem.  Respektojme ne menyre rigoroze rregullat dhe procedurat e sterilizm-dezinfektim-pastrim per mbrojtjen tuaj e tonen.

Ne ofrojme shebim Radiologjik per te patur estetike, cilesi e jetegjates ne punimet e kryera ne kliniken tone ne jemi te kujdeshem ne zgjedhjen e materialeve qe perdorim  si ne klinike dhe ne laborator, prodhime te firmave presigjoze perendimore nga Amerika, Franca, Italia etj.

Cdo pacient mund te informohet mbi materialet e perdorura duke i pare para perdorimit. Kellefet dhe urat e porcelanit dhe zirkonit : ne varesi te materialit te zgjedhur ofrojne garanci 2-5 vjet. Garancia perfshin: thyerjen e procelanit, apo zirkonit, shkeputjen e punimit nga dhembet, pra eshte garanci mekanike .

Ne kliniken tone ruhen ne arkive te gjitha kartelat klinike te pacienteve ku shenohen data dhe te gjitha procedurat e kryera pre te qene te informuar mbi gjendjen e pacientit dhe per transparence ne punimet dhe garancine ne rast problemi

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment