Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

KLINIKA ALBID CARDIO

Rruga Tish Daia, kompleksi Kika 2
+35568212916

Mjeket Specialist Te Klinikes ALBID Cardio Jane Mjeke Te Njohur Ne Fushen E Mjeksise

Kur zemra juaj ka nevoje per kujdes, ju keni nevoje per specialiste tek te cilet mund te besoni.

 

Mjeket specialist te Kabinetit ALBID Cardio jane mjeke te njohur dhe te respektuar per sukseset e tyre ne diagnostikimin dhe trajtimin e semundjeve kardiovaskulare ne republiken e Shqiperise.

Kardiologet e klinikes ALBID Cardio jane te perkushtuar ne ofrimin e sherbimeve me te reja me opsionet me pak invazive.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment