Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rruga Teodor Keko
0699938467

LindaDent, një klinikë dentare në Tiranë, ju sjell shërbime profesionale dhe metoda të avancuara italiane dhe evropiane.

Në ambulancën tonë, ne punojmë me mjekë të specializuar që ofrojnë shërbime me cilësi të lartë, pa dhimbje dhe pa dhimbje për pacientin.

Klinikat dhe materialet moderne përdoren në klinikën tonë, duke siguruar shërbime cilësore, funksionale dhe funksionale.

Ne ofrojmë teknika të specializuara dhe metoda të trajtimit të dhëmbëve nga mjekët me përvojë shumëvjeçare të problemeve, duke siguruar shëndetin oral.

Ambienti i rehatshëm me të gjitha kushtet që ju bëjnë të ndiheni plotësisht të relaksuar. LINDA DENT, Klinika Dentare ka një përvojë dhjetëvjeçare në fushën e kirurgjisë stomatologjike.

Qëllimi ynë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë dhe më të sigurta në treg.

Bazuar në investimet tona, praktika jonë dentare plotëson standardet evropiane standarde. Ne i kushtojmë rëndësi të veçantë akomodimit të pacientëve të huaj, si dhe transportimin e tyre në klinikë. Shtrimi i para dhe postoperativ.

Në shërbimin tuaj gjithmonë do të keni një infermiere të kualifikuar për secilin qe ka nevoje.

 

 

SHERBIM CILESORE :

1- ORTOPEDI

2- ORTODANCI

3- TERAPI

4- ESTETIKE

5- LABURATOR

6- KIRURGJI IMPLANTOLOGJI

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment