Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Pastamia

Rruga Gjin Bue Shpata, Tirane
04 452 25 37   -   04 452 25 37
Pasta Mia eshte restoranti italian i makaronave në Tiranë, me një atmosferë mikpritëse dhe të rehatshme, i vleresuar për ushqimin e tij të mirë, të freskët dhe të shijshëm, dhe mbi të gjitha për çmimin e tij teper konkurues.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment