Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Tenda Dielli Sulaj

Rruga Konferenca e Pezes Tirana, Albania
0694800797   -   0694800797

Tenda dielli Sulaj është e përqëndruar në prodhimin, shpërndarje dhe montimin e tendave, të të gjitha llojeve. Tenda Sulaj në fushën e tendave të diellit sepse operon në tregun shqiptar me shërbim të kulturuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci profesionale. Tenda të të gjitha llojeve dhe me garanc ,ofron fleksibël të përpiktë dhe të besueshëm, plotëson nevojat e arkitektëve, dhe të klientëve privatë. Dhe si e tillë kompania ofron te klientet, korrektesi, garanci dhe seriozitet në punë gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin .

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment