Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Kinema
1
Kinema Millennium,operon qe ne vitin1999 dhe sjell per publikun shqiptar filmat me te fundit te Hollivudit, ne formatet 2D dhe 3D. Oraret e Kinema Millennium ne Tirane: Filmat...
Rr.Murat Toptani, Tirane
2
Sheraton 1 Sheshi Italia Tirana 1000, Albania +355 42 26 63 96 +355 69 486 28 87 Sheraton2 SheshiItalia Tirana 1000, Albania +355 42 26 63 96 +355 69 486 28...
Tirane