Shiten Vespa 150cc dhe Honda 125cc 

Ja dhe ku  mberriti dhe kontinieri i pare me scooters qe nga Thailanda.
Vespa 150cc dhe Honda 125cc jane te shkeputura prej stokut  American dhe mberriti ne Shqiperi. Jane vetem per targa, fringo te reja.

Ndodhemi tek rruga e Kavajes dyqani "American Shop "prane spitalit Gjerman.

Tel: 0674154434