Sunset e tutje – Kete te enjte me 4 miq te Rooftopit dy goca dhe dy cuna te apasionuar te muzikes bashkekohore kerkojme te sjellim nje atmosfere feste vere mes miqsh e te njohurish…
Amer
Vilma
Genti
Gjergji
 

27 (E enjte) 20:00 - 28 (E premte) 01:00

Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower

Organizoi :Rooftop_Xvi

Tel: 069 206 4217