Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

BiosFarm Albania

"Siri Kodra" street
699191283

BiosFarm Albania eshte Depo Farmaceutike e cila operon ne fushen e Farmaceutikes dhe Parafarmaceutikes. BiosFarm Albania eshte distributor Ekskluziv i i kompanise italiane BiosLine dhe nendegeve te saj BioKap dhe Nature's, lider boteror ne farmaceutik dhe DermoKozmetike.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment