Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Farmaci Veterinare `` Topi ``

Rruga Kongresi i Tiranes, Tirana, Albania
0692235188

Farmaci veterinare ne Tirane perball Shkolles Hari Fultz , kemi te gjitha medikamentet per te gjitha llojet e kafsheve dhe bletarise , si dhe paisje te bletarise. Ju ofrojme dhe asistence per cdo problem qe keni ne fushen e veterinarise.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment