Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Blue Hat sh.p.k

Qender Biznesi, Tirana, Albania
+355 (0) 4 4500371

Blue Hat ështe nje kompani e specializuar në projektimin dhe realizimin e programeve informatike me teknologji të lartë dhe ne furnizimin e shërbimeve ICT për kompani të vogla, të mesme dhe të mëdha.

U krijua në vitin 2003 në Itali si “ Software House & Full service Web Agency”, një kompani e kompletuar, që mbështet kompanitë të përfitojnë nga mundësitë e reja të biznesit që vijnë nga teknologjitë inovative. Falë specializimit në realizimin dhe furnizimin e programeve inovative, Blue Hat mbështet klientin në të gjitha fazat e programimit: Nga analizat dhe marketingu strategjik tek programimi përfundimtar i projektit duke ofruar konsulencë dhe duke realizuar aplikacione dhe sisteme.

Në 2005 Blue Hat filloi të komercializojë shërbimet web të avancuara për agjensi web dhe në 2010 regjistron rreth 5.000 kliente në territorin italian dhe mbi 70.000 janë perdorues të programëve dhe shërbimeve web te realizuara nga ne. Nder vite kompania ka investuar në infrastrukturë, duke mundësuar klienteve të saj edhe hostig profesional me cmime shumë konkuruese, kjo falë menaxhimit të pavarur të më shumë se 40 serverave të kompanise të instaluar në Data Center nëpër Europe.

Në 2014 kompania zgjerohet edhe në Ballkan, duke ofruar një realitet të ri teknologjik dhe hapur njëzyrë të re në kryeqytetin e Shqiperisë, Tiranë. Përgjatë vitëve kompania ka pasuruar ofertat e saj të sherbimëve, falë ekipit të saj të specializuar sot eshtë në gjëndje të perballojë dhe të zgjidhë probleme të rëndësisë së vecante ne fushën e teknologjisë duke perdorur gjithmonë teknologjinë e kohës dhe më moderne, ne fushën e sistemëve informatike dhe zhvillimit software.

Shumë kompani po permirësojnë proceset e punës gjithmonë e më shumë me teknologjinë moderne, inovative dhe mbi të gjitha drejt web, dhe për keto Blue Hat ështe partneri ideal.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment