Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Sherbime Informatike
1
PREMIUM
PREMIUM
Blue Hat ështe nje kompani e specializuar në projektimin dhe realizimin e programeve informatike me teknologji të lartë dhe ne furnizimin e shërbimeve ICT...
Qender Biznesi, Tirana, Albania
+355 (0) 4 4500371
2
Funksioni kryesor i dyqanit eshte shitje, servis dhe instalim i sistemeve kompjuterike. Ofrojme asistence profesionale per sisteme rrjeti nga baza materjale diri ne konfigurimin e...
Rruga e Kavajës, Tiranë 1001, Albania
3
Zgjidhni në mënyrë inteligjente, zgjidhni PC STORE.
Rruga e Dibres
4
DM Consulting Services provides clients with top-quality, innovative, reliable, cost effective, and time-saving business and IT solutions.
RRUGA IBRAHIM RUGOVA