Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Panto Resort

RRUGA ELBASAN - TIRANE
0696041021

Me një një largësi prej 11 km nga Tirana, "Panto Resort" është konceptuar si një vend pushimi ideale dhe dhe që ofron aktivitete për të gjitha moshat. Ajri i pastër, larg pluhurit dhe zhurmave të qytetit do t'ju bëjë të ndiheni të qetë dhe do t'ju japë kënaqësinë për të cilën kaq shumë keni nevojë, mbas stresit dhe lodhjes së punëve përditëshme. "Panto Resort" nuk është ideal vetëm për të kaluar një fundjavë të këndëshme, por edhe për të kaluar ditët e nxehta të verës, pranë freskisë së natyrës. Qëndra jonë e hipizmit të jep një mundësi të rrallë për të shijuar kënaqësinë e kalërimit.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment