Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Pishina
1
Nje vend special ku natyra dhe njeriu qendrojne ne harmoni me njeri tjetrin! Hapesira te gjelberuara ne te cilat ju mund te shijoni paqesisht natyren ne relaks dhe qetesi. Tinguj...
Rr. Anton Ashta, prane Liqenit Artificial
2
TiranaPools SH.P.K me nje ekserience 10 vjecare ofron ndertimin e pishinave, saunave, hamameve, shatervaneve, fitness, hidromasazheve dhe te gjith wellnes & spa. Ne bashkpunim...
Blv. “Bajram Curri”
3
Me një një largësi prej 11 km nga Tirana, "Panto Resort" është konceptuar si një vend pushimi ideale dhe dhe që ofron aktivitete...
RRUGA ELBASAN - TIRANE
4
KOMPLEKSE TURISTIKE DHE ARGETUESE
LIQENI ARTIFICIAL
5
Impianti Sportiv SWIMMING POOL TAGAN Kompleks qe ka karakter sportiv-argetues-relaksues, Fshati Tagan-Petrele, 1001 Tirana
Fshati Tagan-Petrel