Apple iPhone XS Max iPhone XS 530 EUR iPhone X 380 EUR WhatsApp +447841621748


Apple iPhone XS Max iPhone XS 530 EUR iPhone X 380 EUR WhatsApp +447841621748

Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Të gjithë telefonat celularë janë 100% origjinale, funksionojnë me të gjithë rrjetin. Dërgesa nga FedEx dhe DHL brenda 48 orëve

Na kontaktoni:

EMAIL: electronicsgadgetsms@hotmail.com


Tel / WhatsApp: +447841621748


Lista e Çmimeve:

Apple iPhone X 64GB == 380 EUR

Apple iPhone X 256GB == 405 EUR


Apple iPhone XS 64GB == 530 EUR

Apple iPhone XS 256GB == 580 EUR
 
Apple iPhone XS 512GB == 605 EUR


Apple iPhone XS Max 64GB == 575 euro

Apple iPhone XS Max 256GB == 630 EUR

Apple iPhone XS Max 512GB == 705 euro


Gjithashtu në dispozicion edhe Apple iPhone 8 Plus dhe iPhone 8 64 / 256GB


Samsung Galaxy Note 9 128GB == 380 EUR

Samsung Galaxy Note 9 512GB == 430 EUR


Gjithashtu në dispozicion Samsung Galaxy S9 Plus dhe S9


Huawei Mate 20 Pro 128GB == 380 EUR

Huawei Mate 20 128GB == 350 EUR

Huawei P20 Pro 128GB == 300 EUR


SONY Xperia XZ3 64GB == 380 EUR

SONY Xperia XZ2 64GB == 355 EURNa kontaktoni:


EMAIL: electronicsgadgetsms@hotmail.com


Tel/WhatsApp: +447841621748
Kategoria Elektronikë
Data e publikimit 19 Janar 2019 - 05:54
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail