Asistente ne Departamentin e Logjistikes


Kompania Deutschcolor, pas një partneriteti disa vjeçar me DELTA GROUP,

ka ndërtuar në Shqipëri fabrikën e saj nga më modernet në Ballkan,

me një teknologji gjermane të avancuar për prodhimin e bojërave ekologjike e shumë produkteve të tjera.

Deutschcolor është I hapur të mirëprese çdo person energjik me vullnetin e mirë ndaj kompanisë,

duke I dhënë mundësi gjithësecilit të realizojë objektivat e tij personale në aspektin profesional.

Në fokusin tone, primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.

Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës

dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.

Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e Deutschcolor.Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Asistente ne departamentin e logjistikesKërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:

 
  • Arsim i lartë.

  • Mosha e preferuar 25 – 35 vjec.

  • Eksperienca te mepareshme pune ne jo me pak se 2 vite

  • Aftesi menaxhuese dhe organizative

  • E afte per pune ne grupSi të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,

duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresen: hr@deutschcolor.de

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, Deutschcolor,

vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.


Kategoria Punë
Data e publikimit 26 Prill 2018 - 16:24
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail