Coca cola kerkon ne Tirane Ekzekutiv Shitjesh


EKZEKUTIV SHITJESH

për zonën e TiranësPërgjegjësia e këtij pozicioni është arritja e objektivave të caktuara lidhur me vëllimin e shitjeve, nivelin e stokut, vizitat tek konsumatorët dhe aktivizimet në përputhje me udhëzimet dhe politikat e kompanisë. Në mënyrë më specifike:


Detyrat


• Viziton çdo pikë shitje në zonën e tij sipas programit ditor.

• Sigurohet që produkti është i pozicionuar në vëndin e duhur dhe sipas standarteve të CCBS.

• Kontrollon gjëndjen e stokut të produktit në pikën e shitjes.

• Merr porositë tek klientët ekzistues dhe identifikon klientët e rinj.

• Garanton vendosjen e materialeve promocionale në pikën e shitjes.

• Bashkëpunon dhe shkëmben informacione të vazhdueshme me përgjegjësin e zonës.Kualifikimet / Kërkesat


• Të ketë mbaruar arsimin e lartë.

• Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.

• Të ketë dëshirë të punojë në terren.

• Leje drejtimi automjeti.

• Të banojë në Tiranë.Shënime


Të interesuarit duhet të dërgojnë një email ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CV në adresen: hr@cocacola.al, brënda datës 04 Mars 2018.Vetëm kandidatët që plotesojnë kriteret do të kontaktohen.

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k promovon shanse të barabarta.Kategoria Punë
Data e publikimit 23 Shkurt 2018 - 17:22
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail