Galaxy J7 Core


American Shop shet  telefona te rinj te ardhur nga USA Galaxy J7 Core Parametrat : 4gb ram 128gb memoryCmimi :  190$Garanci : 2 vite garanci.Adresa: Rruga e Kavajes, 20 metra lart 21 dhjetorit. Te gjithe telefonat qe dalin prej ketij dyqani jane "Unlocked from Factory " te jane prodhur per destination USA ???????? dhe per tu perdorur ne te gjithe boten me SIM Card.

Prandaj kane dhe garancine 2vjetcare

Kushdo qe fut panik ne perdoruesit e telefonave qe vine nga USA e bejne per nga mos informacioni qe kane per telefonat e USA.

Ka shume telefona qe vine prej USA dhe i cbllokojne ketu.

Keto telefona kane qene me kontrate ne USA dhe pa mbaruar kontraten njerzit ja u sjellin njeresve qe kane ketu. I cbllokojne dhe punojne per mbrekulli. Keta lloj telefona punojne nqs personi qe e ka sjelle vazhdon e paguan kontraten.  Dhe nqs kontrata nuk paguhet ky telefon do te bllokohet perseri qe nga USA. 

Ky eshte fenomeni qe ka futur panik ke telefonat celulare qe vine prej USA.


Kategoria Celularë
Data e publikimit 12 Nentor 2018 - 14:40
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail