S7 Edge


American Shop shet  telefona te rinj te ardhur nga USA S7 EdgeCmimi :  390 $Garanci : 2 vite garanci.Adresa: Rruga e Kavajes, 20 metra lart 21 dhjetorit. Qe te gjitha celularet te American Shop jane te rinj ne kuti te pa prekur me dore.


 


Kushdo qe fut panik ne perdoruesit e telefonave qe vine nga USA e bejne per nga mos informacioni qe kane per telefonat e USA.


Ka shume telefona qe vine prej USA dhe i cbllokojne ketu.

Keto telefona kane qene me kontrate ne USA dhe pa mbaruar kontraten njerzit ja u sjellin njeresve qe kane ketu. I cbllokojne dhe punojne per mbrekulli. Keta lloj telefona punojne nqs personi qe e ka sjelle vazhdon e paguan kontraten.  Dhe nqs kontrata nuk paguhet ky telefon do te bllokohet perseri qe nga USA. 

Ky eshte fenomeni qe ka futur panik ke telefonat celulare qe vine prej USA.


Kategoria Celularë
Data e publikimit 12 Nentor 2018 - 14:49
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail