Shiten Vespa 150cc dhe Honda 125cc


Shiten Vespa 150cc dhe Honda 125cc Ja dhe ku  mberriti dhe kontinieri i pare me scooters qe nga Thailanda.

Vespa 150cc dhe Honda 125cc jane te shkeputura prej stokut  American dhe mberriti ne Shqiperi. Jane vetem per targa, fringo te reja.Ndodhemi tek rruga e Kavajes dyqani "American Shop "prane spitalit Gjerman.Tel: 0674154434


Kategoria Motorra
Data e publikimit 13 Mars 2019 - 11:56
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail