Shiten Vespa 150cc dhe Honda 125cc


Shiten Vespa 150cc dhe Honda 125cc te rinj.



 



Ja dhe ku  mberriti dhe kontinieri i pare me scooters qe nga Thailanda.

Vespa 150cc dhe Honda 125cc jane te shkeputura prej stokut  American dhe mberriti ne Shqiperi. Jane vetem per targa, fringo te reja.



Ndodhemi tek rruga e Kavajes dyqani "American Shop "prane spitalit Gjerman.



Tel: 0674154434


Kategoria Motorra
Data e publikimit 13 Mars 2019 - 11:59
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail