Sherbimet tona


Biznesi juaj ne faqe te pare.


Ne shperndajme aktivitetin e biznesit tuaj.


Nje website i bukur ne domain te gjeolokalizuar.

Google My Business

Ne krijojmë një faqe në google+ ku jemi identifikuar përmes Google My Business, plotësojmë të dhënat dhe adresën e plotë, kodin postar, fotot në google maps, gjithashtu duhet që të verifikohet adresa nëpërmjet një kodi konfirmimi.

Për gjithçka kujdesemi ne, mjafton të na kontaktoni dhe ne do realizojmë të gjithë procesin e plotë; të regjistrimit, konfigurimit, azhornimit, mirmbajtjes, optimizimit dhe indeksimit në google të biznesit tuaj.

Facebook Business

Ne mundesojme promovimin e biznesit tuaj nepermjet mjeteve te Facebook Promotion ku do te arrini rezultate pozitive ne Rrjete Sociale

Për gjithçka kujdesemi ne, mjafton të na kontaktoni dhe ne do realizojmë të gjithë procesin e plotë.

BiznesiJuaj.netirane.al

Krijoni nje faqe interneti krejtesisht te personalizuar e cila do te krijohet automatikisht nga te dhenat tuaja ne momentin qe ju do te rregjistoni biznesin tuaj ne portalin tone. Sebashku me kete web faqe ju do te perfitoni gjithashtu edhe nje email te personalizuar per biznesin tuaj e cila do te permbaje nje hapsire prej 1GB falas.

BiznesiJuaj.neTirane.al, eshte sherbimi i pare qe ofrohet ne Shqiperi per te gjitha binzeset te cilat duan te krijojne nje faqe interneti ne kohe reale.