Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Albania Mma and Sport Center

Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë, Albania
0674411579

Ofrojme shumellojshmeri sportesh fizike si :fitness ,aerobi ,boks ,mma ,kercime sportive, pilates dhe crossfit i avancuar. Palester me kushte moderne dhe trajner te certifikuar .

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment