Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Fitness
1
Fitness-Bar Unik eshte nje inovacion per te gjithe te rinjte qe adhurojne palestren dhe komoditetin... Aty do te gjeni Salla kercimi,aerobie dhe baleti.sauna,salle palestre...
Perballe KMY, Tirane,Kompleksi Lorena
2
Qendra jonë sportive paraqitet tek ju si filial i Klubit Sportiv më të njohur në Gjermani, KICKBOXEN DEUTSCHLAND. FBSA është një...
Bulevardi Bajram Curri
3
Aerobi Zumba Fitness TRX Body Building Palester
Rruga Astiri Aleksandri Madh
4
Gym Super Fitness "Almaro" Qendër sportive dhe stadium · Sporte dhe zbavitje Nje palester qe siguron te gjitha kushtet e mundshme per nje stervitje te...
Vila Bezart Mustafa
5
Stervitja EMS(stimulim elektrik i muskujve), eshte nje stimulim inovativ i muskujve. Studimet shkencore te Universitetit Bayruth-Gjermani dhe te shkolles sportive profesionale...
Bulevardi Bajram Curri, Tiranë, Albania
6
Ofrojme shumellojshmeri sportesh fizike si :fitness ,aerobi ,boks ,mma ,kercime sportive, pilates dhe crossfit i avancuar. Palester me kushte moderne dhe trajner te certifikuar .
Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë, Albania