Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

BODY CODE - Blloku

Bulevardi Bajram Curri, Tiranë, Albania
+355664040340

Stervitja EMS(stimulim elektrik i muskujve), eshte nje stimulim inovativ i muskujve. Studimet shkencore te Universitetit Bayruth-Gjermani dhe te shkolles sportive profesionale Koln-Gjermani deshmojne efektivitetin e larte si me poshte : Ju me 20 MINUTA stervitje ne jave ,mund te arrini aq shume sa mund te arrini me 8x45 minuta stervitje tradicionale. BODY CODE bazohet mbi kete metode e cila tashme eshte zbatuar ne astronautike dhe ne mjekesine sportive : Permisim ne Rezistence,Shpejtesi ,Force Tonikim Trajtim i Celuliti Ndertim i mases Muskulare Rritje e metabolizmit Djegie dhjamore Rënie në peshë Permisim i dhimbjeve te Kurrizit Ulje e nivelit të stresit Përmisim i variceve Zbutje dhe tendosje të lëkures Përmisim i dendësise kockore. BODY CODE garanton rezultate qe do tju shtang, rezultate qe ju mund ti arrini me shpejtesi dhe rezultate qe ju vertet mund ti shihni.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment