Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
RRUGA ALLAMAN DERVISHI
04 2454 532
“Omega Pharma” trajton medikamente cilësore italiane dhe gjithçka të linjës ortopedike “Cadre”, (calcium carbonat +D3). Zëvendësimi i mungesës së kalciumit, trajton osteoporozat,

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment