Kompjuter

Microsoft surface pro 3 ''perfekte'' i7\8\500ssd\4k

MICROSOFT SURFACE PRO 3 '' PERFEKTE'' CPU i7-4650U 1.7 GHZ TURBO 3.3 GHZ RAM 8 GB HDD...

Nga: "R&R" Computer Servises 21 Qershor 2017
Kompjuter

Tirane, Laptop Dell Precision M6600 Extrem Ekran17.3" Full HD, core i7-2960XM 559 euro, Me shumice dhe Pakice

⚡️Laptop Profesional Dell Precision 6600 ⚡️17.3" FULL HD     Extreme   559...

Nga: American Computer 21 Qershor 2017