Punë

Çelesi media group, social media manager

I/e cila të ketë punuar më parë me mediat sociale dhe të ketë rekorde...

Nga: Celsi 26 Korrik 2017
Punë

Kerkohet Edukatore Kopshti

Kopshti Xhorxhina kerkon te zgjeroj stafin e saj, kerkon nje edukatore te arsimit perkates dhe me...

Nga: Kopshti Xhorxhina 26 Korrik 2017
Punë

Kerkohet Agjent Marketingu

Ofrohet vend pune Agjent/e Marketingu. Te interesuarit/at duhet te kene eksperience minimale ne kete fushe....

Nga: Gse Security 25 Korrik 2017
Punë

Kerkohet Expert/e Sistemi Financiar

ONI shpk e cila operon edhe ne fushen e informatizimit, kerkon te punesoje Expert/e Sistemi Financiar, me...

Nga: Oni Shpk 25 Korrik 2017
Punë

Graff shpk ofron vend pune Teknik Prodhimi

Kompania Graff shpk, kërkon staf te kualifikuar per t’ju bashkuar skuadres se...

Nga: Graff shpk 24 Korrik 2017
Punë

MENAXHER/E (I Qëndrës Tregtare

MENAXHER/E (I Qëndrës Tregtare) PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Pergjegjës...

Nga: Menaxher/e 21 Korrik 2017
Punë

The HeadHunter Group Kerkon Inxhinier

Në emër të një prej klienteve tanë prestigjioz në fushën e ndërtimit...

Nga: The HeadHunter Grou 21 Korrik 2017
Punë

Farmaci Blloku Kërkon Farmaciste

    Farmaci blloku, kerkon te punesoj farmaciste . Kushtet : 1-Me...

Nga: Farmaci Blloku 20 Korrik 2017
Punë

Royal Shpk kerkon Agjent Shitjesh

Ofroj pune agjent shitjesh te produkteve si : Salca, erëza, ingrendiente, kafe. Page e...

Nga: Royal shpk 19 Korrik 2017
Punë

Ami Event kërkon te punesoje shitese.

Ami Event kërkon te punesoje shitese ne filialin e Tiranes dhe Fierit. Kualifikimet dhe aftësite e...

Nga: Ami Event 19 Korrik 2017
Punë

ICon Albania kerkon te punosoje agjent/e shitje per fushaten Telecom

ICon Albania kerkon te punosoje agjent/e shitje per fushaten Telecom ne gjuhen italiane ...

Nga: ICon Albania 18 Korrik 2017
Punë

Kerkojme Menaxher Shitjes

Delta Group deklaron pozicionin e lire te punes prane kompanise se tyre , menaxher shitjesh .Ofron nje...

Nga: Delta Group 17 Korrik 2017
Punë

Kerkojme Inxhinier Ndertimi

  Agikons, lider në ndërtimim dhe zhvillimin e rezidencave, shpall pozicionin vakant...

Nga: Agikons 14 Korrik 2017
Punë

Menaxher SHitjesh

  Sla Menager ka për detyrë që, së bashku me stafin që i vihet në...

Nga: Jupiter 12 Korrik 2017
Punë

Aluflor Ofron Vend Pune Ekonomiste

Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe...

Nga: Aluflor 10 Korrik 2017