Punë

Ofrojme Vend Pune

Ofrojme vend pune  Back-End or Full Stack Developer Ne jemi në kërkim të zhvilluesve...

Nga: Cribitt 10 Korrik 2017
Punë

KERKOJME PROGRAMUES

VEND PUNE  PROGRAMUES Kandidatet duhet te jene me eksperience te dokumentueshme dhe njohuri shume te...

Nga: BLUEHAT 07 Korrik 2017
Punë

Alb-i Shpk Ofron Internship me fokus Marketing Online

Operon dhe ofron zgjidhje bashkohore ne fushen e marketingut online Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te...

Nga: ALB SGPK 06 Korrik 2017
Punë

Co-PLAN Kerkon Marrëdhëniet me Publikun dhe Ekspertët e Komunikimit

Co-PLAN është një organizatë jofitimprurëse që ka kontribuar në...

Nga: Co-PLAN 06 Korrik 2017
Punë

Helpdesk Suport

DIGICOM SH.P.K” është një kompani qe ushtron aktivitet ne fushen e komunikimeve...

Nga: DIGICOM SH.P.K 04 Korrik 2017
Punë

Arkitekt/e Interior Design

Scavolini Store Tirana ofron mundësi punësimi për të gjithë kandidatët të...

Nga: Scavolini Store Tirana 04 Korrik 2017
Punë

Kompania Dast Kerkon Ekonomist

Kompania Dast  është lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i...

Nga: Dast 03 Korrik 2017
Punë

Kontrollor cilësie produktesh

Jeu Shpk  kerkon specialist te kontrollit te cilesis se produktit,me nje kontrate te rregullt pune , me...

Nga: Jeu Shpk 30 Qershor 2017
Punë

Kerkohet Graphic Designer

Key Group kerkon grafik designer Personi ne fjale do te merret me grafik layout dhe templates,brenda nje...

Nga: Key Group 30 Qershor 2017
Punë

Menaxher Departamenti

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të...

Nga: Spar 29 Qershor 2017
Punë

KERKON TE PUNSOJE SHITESE

 IMPRESA DI SERVIZI PLA-NET SHPK  Kerkojme te punesojme nje shitese per aktivitetin tone....

Nga: IMPRESA DI SERVIZI PLA-NET SHPK 29 Maj 2017
Punë

Kerkohen Agjent Shitje

Blue Hat shpk per shtimin e stafit te shitjes kerkon agjent shitje ne terren per prezantim dhe shitje...

Nga: BLUEHAT 22 Maj 2017