Punë

Kërkojmë të punësojmë një gazetar/e WEB-i në versionin online

Gazeta “SOT” kërkon të punësojë një gazetar/e web-i për versionin online në portalin "SotNews"...

Nga: Elona 29 Prill 2021
Punë

Kërkojmë një makinist shtypi Roland 50*70

Kërkojmë një makinist shtypi Roland 50*70 për në shtypshkronjë me eksperiencë pune në këtë...

Nga: Elona Heta 16 Prill 2021
Punë

Kërkojmë të punësojmë 4 punëtorë ndërtimi

Jemi një kompani ndërtimi dhe kërkojmë të punësojmë 4 punëtorë ndërtimi. Ofrojmë pagesë e...

Nga: Elona Heta 07 Prill 2021
Punë

Asistente ne Departamentin e Logjistikes

Kompania Deutschcolor, pas një partneriteti disa vjeçar me DELTA GROUP, ka ndërtuar në...

Nga: pune 26 Prill 2018
Punë

Coca cola kerkon ne Tirane Ekzekutiv Shitjesh

EKZEKUTIV SHITJESH për zonën e Tiranës Përgjegjësia e këtij pozicioni...

Nga: Coca cola 23 Shkurt 2018
Punë

Ekonomist / Ekonomiste ne supermarketet KMY.

Diplome te shkolles se larte ne Fakultetin Ekonomik Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS...

Nga: KMY 23 Shkurt 2018
Punë

AGJENT SHITJE

Detyrat : Viziton rregullisht numrin e klientëve që i janë caktuar nga ana e Manaxherit...

Nga: Lufra 08 Shkurt 2018
Punë

Kerkohet Asistente Administrative

Përgjegjësitë Kryesore: •Harton, përkthen dokumente administrative të...

Nga: Arlis-Ndertim 08 Shkurt 2018
Punë

DEUTSCHCOLOR KERKON MENAXHER SHITJESH

Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na...

Nga: DEUTSCHCOLOR Sh.a 31 Janar 2018
Punë

Digital Marketing Specialist (F)

Digital Marketing Specialist është përgjegjëse për mirëmbajtjen e rrjeteve...

Nga: Teoren 29 Janar 2018
Punë

Specialist Marketingu & Social Media.

Profili do te jete pergjegjes ne: •Percaktimin dhe zbatimin e fushatave Marketing ne kanale te...

Nga: Soft Web Solution 29 Janar 2018
Punë

MENAXHER PER SUPERMARKET

Detyrat 1. Plotëson kërkesat operacionale te dyqanit ben planifikimin dhe caktimin...

Nga: BARONESHA 25 Janar 2018
Punë

Jap me qera ambjent biznesi Kati 1, 30 m² 25.000 Lek

Tiranë, jepet me qira ambjent biznesi 30 m², në kat të parë. 20,000 Lek/muaj. Ambjenti është i...

Nga: REJI REAL Estate 17 Janar 2018
Punë

Specialiste Marketingu

Kompania Globex (Tirane), e cila operon në tregun shqiptar, në tregtimin e produkteve ushqimore,...

Nga: Kompania Globex 17 Janar 2018
Punë

Delta kerkon Koordinatore Blerjesh

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët: Përfunduar arsimin e lartë Njohuri të...

Nga: Delta Home 17 Janar 2018